fan 0 Parašė Gruodžio 17, 2022 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199217550403/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? MIX, vertigo, 22:20~• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Q I K 1 3 3 7• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Paprase main accounto, atsakiau, jog cia mano main accountas, ir gavau bana.ĮRODYMAI: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
laquiz'as 3 Parašė Gruodžio 17, 2022 Manau yra labai teisingas ban'as nes main paskyros nepateikei kad Priziuretojas paprase ir pridedant to atsakineji lyg koks chamas! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 17, 2022 (redaguota) Is pradziu nezinojau, kad jis priziuretojas, tik poto rqut'as parase, kad jis priz. Poto dar karta pakartojau, kad cia mano main paskyra. Tai nesuprantu, kaip cia gali but teisingas banas 😄 Vel gi pasikarotosiu, cia yra mano main paskyra, jokios kitos neturiu - kokios jus dar ''main'' is manes norit 😄 Jeigu ant ceso nera 5k valandu ir steam levelis ne 100 tai negali but main paskyra? Redaguota Gruodžio 17, 2022 fan Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
laquiz'as 3 Parašė Gruodžio 17, 2022 150val tikrai nelaikom maino kai yra taip saudoma! nezinau ar valoranta prakapojai 10k valandu ar kazka bet 150 valandu acc tikrai nera mainas mano manymu! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 17, 2022 (redaguota) Tai o ka man tada vadint main'u, jeigu kito acc apart sito neturiu? 😄 Gaunas taip, kad main'o neturiu? Redaguota Gruodžio 17, 2022 fan Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
laquiz'as 3 Parašė Gruodžio 17, 2022 Is kur tada taip gerai saudai ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 17, 2022 Tikriausiai del to, nes visa gyvenima zaidziu shooting zaidimus kaip cs 1.6, val, csgo. Ir still, savo saudymo geru nepavadinciau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
laquiz'as 3 Parašė Gruodžio 17, 2022 Butent Zaidei 1.6 ir CsGo reiskias turi kita paskyra su kuria zaidei tai nesimazink gavai tai ir duodi! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fan 0 Parašė Gruodžio 17, 2022 Sakydamas csgo, turiu omeny dabartini laika (tos 150h), cs 1.6 bei valo praeity. 1.6 pagrinde zaidziau ant non-steamo, o steamu turiu irgi virs 100 valandu. Dar karta pasikartosiu - jokios kitos paskyros neturiu, cia yra mano vienintele. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites