Kamui 7 Parašė Gruodžio 28, 2018 Gavau perm baną už "WH", csgo valandų 1.3k, faceit lvl 8. Galima būtų kaip nors pamatyti įrodymus, kuriuose "čytinau"? Tik tiek tenoriu. http://vimo.lt/bans/index.php/bans#1157 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 28, 2018 Adminas kuris užbanino turės įkelti demo ar kitus įrodymus, kitaip gausi unban. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kamui 7 Parašė Gruodžio 28, 2018 7 minutes ago, Bullzai said: Adminas kuris užbanino turės įkelti demo ar kitus įrodymus, kitaip gausi unban. Supratau, dėkui. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Gruodžio 28, 2018 54 minutes prieš, Bullzai said: Adminas kuris užbanino turės įkelti demo ar kitus įrodymus, kitaip gausi unban. asmeniskai as ten buvau ir viska maciau mano nuomone pats turetu demo filmuoti ir ikelti jei toks rimtas o jei ne tai patikrinam jo pc argi nebutu lengviau patikrinam jei turi ban per cs ir per foruma uz melagystes jei ne td atsiprasymas nuo manes ir enjoy Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kamui 7 Parašė Gruodžio 28, 2018 46 minutes ago, Swagger69 said: asmeniskai as ten buvau ir viska maciau mano nuomone pats turetu demo filmuoti ir ikelti jei toks rimtas o jei ne tai patikrinam jo pc argi nebutu lengviau patikrinam jei turi ban per cs ir per foruma uz melagystes jei ne td atsiprasymas nuo manes ir enjoy nieko nesakei, galėjau demo pafilmuot. p.s: patikrint pc? tau žmogau viskas gerai? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Gruodžio 28, 2018 jo patikrinti pc:) paziurim ar wh ar ne:) ir man viskas puikiai vakaris sake kels demo tai laukiam Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kamui 7 Parašė Gruodžio 28, 2018 22 minutes ago, Swagger69 said: jo patikrinti pc:) paziurim ar wh ar ne:) ir man viskas puikiai vakaris sake kels demo tai laukiam :DDDDDDDDDDD o kaip tu galvoji, jei aš turėčiau čytų, tai negalėčiau prieš kažkam patikrinant juos ištrinti? geras durnelis tu, prajuokinai Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Gruodžio 28, 2018 tai demo recordink kaip zaidi kasharas pastebejo kazkaip tik ant awp gerai zaidi ir per sienas "fux" lenda Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kamui 7 Parašė Gruodžio 29, 2018 Tai kaip matau niekas jokių įrodymų neturi. Kiek dar laukt iki unban? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 29, 2018 Nuimtas jau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites