Arnelis ☭ 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2022 Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/profiles/76561199166416939/ Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Neprisimenu nes tai buvo prieš labai ilgai. awp_deluxe_b AWP Serveris Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Nežinau. Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Neturiu įrodymu nes taip staigiai įvyko aš žaidžiau kaška nušoviau ir ban like instant gal galvojo kad hackinau? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ValcoNN 99 Parašė Rugpjūčio 30, 2022 Jūsų PP buvo mažas todėl gavote ban. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Arnelis ☭ 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2022 Kaip tai yra reason nesuprantu? Man 12 aisku kad bus mazas pp? Kaip tai yra valid reason? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Erniux 30 Parašė Rugpjūčio 30, 2022 Ban'as už žaidimo palengvinimo(cheat'ų) naudojima, kas neaišku? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Arnelis ☭ 0 Parašė Rugpjūčio 30, 2022 Aš nenaudojau cheatu. 49 minutes ago, ValcoNN said: Jūsų PP buvo m ažas todėl gavote ban. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kaciukas 40 Parašė Rugpjūčio 30, 2022 Bet anti-cheat tokius banus ir dalina. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites