Arnelis ☭ 0 Parašė Rugpjūčio 25, 2022 Gavau bana uz kaska ir nezinau uz ka čia mano megstamiausias cs:go serveris! Mano vardas ant steam yra Arnelis ☭ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Arnelis ☭ 0 Parašė Rugpjūčio 25, 2022 Prasau unban gavau bana ant AWP server ir mano megstamiausi serverei yra 1V1 ir Minigames Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Arnelis ☭ 0 Parašė Rugpjūčio 25, 2022 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JAPONAS AUTISTAS 1 Parašė Rugpjūčio 25, 2022 gavai bana uz anti cheat. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Blaivus 22 Parašė Rugpjūčio 25, 2022 (redaguota) First of all, reikia užpildyti anketą pagal reikalavimus tam tikroje skiltyje. Antra, aš tave jau buvau užkalbinęs apie šitą ban'ą tam tikrame discorde ir tavo atsakymas į nurodytą ban'ą buvo "Tu išgama". Sit tight arba ruošk kapeikas Troliui / Bullzai. Redaguota Rugpjūčio 25, 2022 Blaivus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites