Crayoss 0 Parašė Lapkričio 24, 2018 Sveiki. Vimo surf serverį jau žaidžiu ilgokai ir pastebėjau, kad kartais įvyksta bugas. Gaunu koki "AWP" arba "Nova" kai aš nukrentu, kad pasigaučiau greičio, kažkam užkrentu ant galvos ir mirštų nuo fall. Galite pabandyti sutvarkyti? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
karu. 8 Parašė Lapkričio 24, 2018 Dabar pabandyk paskaityti ką parašei. pvz: Prižiurėtojai galėtu tai sutvarkyti įdedami ''jail'', bet čia training serveris ir jame neturi būti jail. bet čia tik mano nuomonė. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 25, 2018 17 valandas prieš , Crayoss said: Sveiki. Vimo surf serverį jau žaidžiu ilgokai ir pastebėjau, kad kartais įvyksta bugas. Gaunu koki "AWP" arba "Nova" kai aš nukrentu, kad pasigaučiau greičio, kažkam užkrentu ant galvos ir mirštų nuo fall. Galite pabandyti sutvarkyti? Tai jei uzkrenti ant galvos kažkam, faktas, kad mirt turi. Serveryje tiesiog sumažintas fall dmg, o ne visiškai panaikintas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites