Depression 0 Parašė Lapkričio 4, 2018 sveiki, zaidziau vimo no jail serveryje ir atejo toks zmogus horzy.jis keike kitus playerius taip pat ir mane. galite viska pamatyti kaip as nufilmavau... jam daviau gaga bet vipams tai negalioja. bdcam.exebdcam.exebdcam.exe bandicam 2018-11-04 12-44-46-101.avi Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Depression 0 Parašė Lapkričio 4, 2018 matau neveikia video, bet demo man neveikia -________- Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LOLAS 0 Parašė Lapkričio 4, 2018 Fu... Tikrai vertas gag Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest depresionas Parašė Lapkričio 4, 2018 2 minutes ago, LOLAS said: Fu... Tikrai vertas gag 16 minutes ago, Revuz said: Man bandicamas veike, turetu ir kitiem o kaip manai ar jis kaltas nes siuo atveju jo visu keiksmu nespejau nufilmuot? bei vipams neveikia gag Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
karu. 8 Parašė Lapkričio 4, 2018 25 minutes prieš, Guest depresionas said: o kaip manai ar jis kaltas nes siuo atveju jo visu keiksmu nespejau nufilmuot? bei vipams neveikia gag vipas veikia visi draudimai tuo paciu ir gag su mutu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LOLAS 0 Parašė Lapkričio 4, 2018 25 minutes ago, Guest depresionas said: o kaip manai ar jis kaltas nes siuo atveju jo visu keiksmu nespejau nufilmuot? bei vipams neveikia gag Jau daug kartu atejas i serva maciau, kad visus keikia ir pastoviai verkia. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Lapkričio 4, 2018 Paprasti adminai gali uždėti, bet neveiks dėl imuniteto Kiek žinau jeigu priž uždeda veikia. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Civilis 0 Parašė Lapkričio 4, 2018 gag ir mute 2 skirtingi dalykai gag negali rasyt mute negali sneket 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest depressionas Parašė Lapkričio 4, 2018 jis tik chatino as jam daviau gaga Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HorZy 2 Parašė Lapkričio 5, 2018 Jus skundžiates, nes kažkuris iš jūsų pradėjo mane įžeidinėti? 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lenkas 3 Parašė Lapkričio 5, 2018 Pritariu kad reikia jam gaga det Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites