Somonas 2 Parašė Spalio 28, 2018 (redaguota) Vienu žodžiu, kaip visada atsiranda tokių, kurie sugalvoja nusipirkt privilegijas kad pajaustų svarbumą virtualioje erdvėje. Šiuo metu su tuo sugebėjau susidurti WC3 Vimo serveryje, kuriame nestygsta vaikų populiacijos. Skundžiuosi tuo, jog ramiai bežaisdamas serveryje buvau užkluptas toxic žaidėjų - vaikų, kurie virtualioje erdvėje jaučiasi patinais, buvo vykdomas užgauliojimas į mano komandos žaidėjų pusę. Užgauliuotojui paliepus, adminas užmutino tiek mane, tiek kitą komandos narį be jokio įspėjimo. Admino profilis: Tiesiog būtu smagu, jog prieš pirkdami privilegijas, įsiskaitytumėte jums pateiktas taisykles. peace ( ˶˘ ³˘(˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵)♡ Redaguota Spalio 28, 2018 Somonas 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 28, 2018 Nieko tokio. Pirmas ir paskutinis įspėjimas. Kitą kartą (jei toks bus) kas laukia jo/jų parašytą taisyklėse. Anksčiau ar vėliau išsiauklės tokie žmonės(adminai), jei pranešit man apie juos. Smagaus žaidimo. 3 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites