ddanis 0 Parašė Kovo 7, 2022 (redaguota) as neseniai buvau uzbanintas del to kad zaidziau su cheatais awp serverije ir as tai pripazistu, atejau cia tik tam kad man pakeistu bano laika is permanent i 1 menesio arba panasiai, arba jeigu galima nusipirkti unbana, kiek tai kainuotu ir kur nusipirkti? Redaguota Kovo 7, 2022 ddanis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ddanis 0 Parašė Kovo 7, 2022 taip pat manes klause kur mano main, as sedejau su draugais discorde ir nesupratau ko is manes norejo, atsakiau kad neturiu tokio Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukiss 26 Parašė Kovo 7, 2022 (redaguota) 1. Ir koks tikslas buvo tai daryt? 🙂 2, Tau liko viena išeitis krepitis į Bulzai arba Troli. -Good luck. Redaguota Kovo 7, 2022 Lukiss Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ddanis 0 Parašė Kovo 8, 2022 jeigu as pa'donetinciau, man nuimtu bana ar reikia kazkaip asmeniskai derintis? On 3/7/2022 at 8:07 PM, Lukiss said: 1. Ir koks tikslas buvo tai daryt? 🙂 2, Tau liko viena išeitis krepitis į Bulzai arba Troli. -Good luck. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Blaivus 22 Parašė Kovo 8, 2022 58 minutes prieš, ddanis said: jeigu as pa'donetinciau, man nuimtu bana ar reikia kazkaip asmeniskai derintis? Rašai Bullzai arba Troliui (most likely į discordą), numeti šito ticket'o linką arba tą patį tekstą parašai ir nurodys sumą, kurią turėsi susimokėti, kad gautum unban. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites