mgie 0 Parašė Kovo 3, 2022 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561198323746355/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Vąkar... 2022-03-02 17:13:22 Mapo nepamenu, pamenu kad ten buvo daug dėžiu. DEAGLE only serveris.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Admin vardo nepamenu... Už: "Neturi main"• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Šaudžiausi serve, kažkas girdžiu sako "Patikrink tą MGie", ADMINAS paklausė manęs "Kur main?" Aš pasakiau "Čia mano main", Tada iškart gavau baną. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Softt33r 9 Parašė Kovo 3, 2022 Užbaninau aš tave, map'as "redline". Taigi, daug žmoniu skundėsi tavo gameplay. Pats tave pažiurėjau kaip šaudei, nusprendžiau patikrinti tavo valandas praleistas šitam žaidime. Pamačiau, kad turi tik 160 valandu. Kas man sukėle įtarima, kad tu smurfini arba tu cheatini. Taigi, jei turi kitokias paskyras, atsiusk jas čia! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mgie 0 Parašė Kovo 4, 2022 Neturiu kitų acc bruh. kelis hs nusiimi tai iškarto skundžiasi gameplay'ium, vapsie as nepasaudau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Kovo 4, 2022 Atbanintas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites