ArijusIDK 0 Parašė Vasario 17, 2022 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199087028285/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?nnezinau buvau prarades acc tik dabar atgavau ir bandziau jungtis i training surfa.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?nezinau buvau prarades acc tik dabar atgavau ir bandziau jungtis i training surfa.ĮRODYMAI: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LuKaSo ;)))) 28 Parašė Vasario 17, 2022 Sveikas , banas gautas nuo mūsų sistemos anti cheato , vadinasi pelnytas . Dėl unban išsipirkimo susisiekti gali su Bullzai arba Datroller . Gero vakaro . Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ArijusIDK 0 Parašė Vasario 17, 2022 14 minutes prieš, LuKaSo ;)))) said: Sveikas , banas gautas nuo mūsų sistemos anti cheato , vadinasi pelnytas . Dėl unban išsipirkimo susisiekti gali su Bullzai arba Datroller . Gero vakaro . tai kad acc buvau prarades tik snd atgavau @Bullzai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites