scootzilla 0 Parašė Sausio 3, 2022 noreciau suzinot kaip cia taip yvyko kuo as nusiklatau irar galima nuuimti nahui ta nesamone ? 5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sigis 4 Parašė Sausio 13, 2022 On 1/3/2022 at 9:10 PM, scootzilla said: noreciau suzinot kaip cia taip yvyko kuo as nusiklatau irar galima nuuimti nahui ta nesamone ? Expires on 2022-06-30 13:38:43 Reason Priziuretoju, savininko, zaideju nepagarba, zeminimas, pastovus zargono naudojimas + bybi dejimas ant taisykliu ir bugu naudojimas Blocked from Web Ban Total Blocks 2 (search) 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Sausio 13, 2022 Kaip nuimti? tu dziaukis kad ne perm banintas esi, vot ka padaryt gali 😄 o cia kuklu 6 men silence tegavai, pasiseke. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Sausio 13, 2022 O taip gi sakiai pazysti savininka, nusiimsi gi ta silence. Truputis conteksto: "Esu pasakęs apie tai Bullzajui ir Bulzajus gali pačiulpti man bb, ką jis man padarys? Čia pačio Bullzai problema. Negausiu to ban'o, aš čia visus pažįstu. 4 metus pražaidęs, pats suprastum.""Aš tą Bullzai pažįstu, nuo tada, kai kojinių nemokėjo "persirengti", o dabar tas žertva nuo manęs 100€ šį mėnesį pasidarė" 2 4 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites