Jump to content
Thommy

free ct ban

Recommended Posts

• Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).
https://steamcommunity.com/profiles/76561198217182399/
• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?
siandien jb_moti map jeigu neklystu ir daug ten mepu gincijamasis buvo
• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?
Ernis
• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?

Buvo tokia situacija, buvo 2 mentai o teru 20, as budamas mentu nubegdavau i secreta kur zmones yra ir visada jeigu budavo zmoniu nuzudydavau, bet daznai mirdavau, ir kai nemirdavau vesdavau tokia diena "surask ir nužudyk menta, mentas gali priešintis", ir uz ta diena gavau 1 dienos ct bana, nors forume nera parasyta, kad negalima vesti sitos dienos, visi veda ir negauna ct banu, viena syki gavau uz sita diena, bet kad nepaaiskinau taisykliu, tai ok jeigu nera taisyklese tokios dienos, tai yra mano sugalvota diena ir yra parasyta, kad galim  vesti sukurta diena, bet paaiskinti jos taisykles. Tai as jeigu nebesuvaldau situacijos tai ir darau šita diena. Ir jeigu negaliu vesti tos dienos, tai kaip pravesti diena kai liki 1 mentas, teru 15 ir puse is ju turi gunus. tai kaip suvaldyti situacija? Tai norėčiau unbana ant ct.
ĮRODYMAI:
neturiu, yra demos galit pasizieti

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

ir jeigu negalima vesti tos dienos tai prasyciau parasyti i jb taisykles, nes visi veda ir nezino kad negalima tokiu vesti.

 

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Buvo žiūrėtas demo. Pati mačiau, kad kiekvieną roundą eini campint prie secret, o kitiem mentam nepadedi prižiūrėt kalinių. 

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

3 hours ago, Thommy said:

as budamas mentu nubegdavau i secreta kur zmones yra ir visada jeigu budavo zmoniu nuzudydavau, bet daznai mirdavau, ir kai nemirdavau

31. Taisyklė sako - pareigūnai negali kažkur bėgioti po mapą šiaip sau.
Tu kiekvieną round'ą bėgdavai į secret'ą vietoi to, kad padėt savo kolegai (Vyr.Vadui) prieš didelį skaičių kalinių. Alternatyva galėjo būti "Sniper rifle" ir laikomas kampas toks, kad galėtum padėti kolegai, bei prižiūrėti, kad iš tos vietos kur bėgdavai neatbėgtu riaušininkas.

3 hours ago, Thommy said:

vesdavau tokia diena "surask ir nužudyk menta, mentas gali priešintis"

35. Taisyklė sako - CT paskirtis yra pravesti įdomias dienas, o ne prisifraginti! Taipogi prašome wardenų paaiškinti žaidėjams už ką jie nužudomi, kad jie greičiau įkaltų sistemą ir pramoktų mūsų taisykles!

Tokia tariama diena yra tiesiog, fraginimasis. Tam yra skirtos dienos kaip: pasalūno diena, ginklų diena (na ir dar slėpynių diena).

14. Taisyklė sako - CT Warden gali kurti savo žaidimus ar dienas, svarbiausia, kad taisyklės būtų logiškos ir sąžiningos visų žaidėjų atžvilgiu. Taisykles privaloma paaiškinti.

Tavo apibūdinta diena/veikla, tikrai nėra sąžininga žaidėjų atžvilgiu. Kodėl? Todėl, nes buvo žaidėjų kurie buvo prie pat tavęs be ginklo, o tu juos tiesiog ėmei ir šaudei. Bei kaliniai tikrai negauna daug ginklų po Vyr.Vado nužudimo, Tu tiesiog būdavai per toli, kad galėtum perimti savo žuvusios kolegos darbą.

4 hours ago, Thommy said:

Tai as jeigu nebesuvaldau situacijos tai ir darau šita diena. Ir jeigu negaliu vesti tos dienos, tai kaip pravesti diena kai liki 1 mentas, teru 15 ir puse is ju turi gunus. tai kaip suvaldyti situacija?

Gerbiamasis, tavo darbas yra suvaldyti kalinius, tad jeigu matai, kad nesuvaldai kalinių reikia pradėti mąstyti apie kitus būdus, kaip tai padaryti, o ne imti ir iškarto nuleisti rankas ir pasiduoti. Jeigu jau yra ant tiek sunku sugalvoti, kaip sutramdyti šiuos monstrus, tai tavo vieta, pyk nepykęs tikrai ne CT pareigose.

 

2 hours ago, Thommy said:

ir ernis sake ct banas daugiausia yra uz free kilus

Taip, didžioji dalis ban'o buvo už masini nekaltų kalinių šaudymą.

2 hours ago, Thommy said:

ir galetumet tada sutvarkyti kameru grotos kad neatsidarinetu for no reason

Dėl "spaghetti" code reikia rast kantrybės, nes jie yra tvarkomi.

 

P.S. Naudok mažiau barbarizmo, sunku suprasti ką rašai.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Bei va dar vienas dalykėlis.

34. Serveryje dienų vedimo prioritetas skiriamas vyresniems žaidėjams. Pvz.: jei CT yra 15-metis, bet yra ir vyresnių žaidėjų, prioritetą vesti dienas turi vyresni žaidėjai. 

Tad kitą kartą, jeigu Tavęs prašo žaidėjas kuris nori eit į CT komandą ir yra vyresnis už tave, prašau užleisti jam vietą, jeigu CT komanda yra pilna pareigūnų.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

erni buvo laisva vieta jis galejo laisvai ateiti i ct tai kam jis nejo? nes jis nenorejo su manim kartu būti o čia jau diskriminacija. Ir kad negalima vesti tos dienos niekur neparasyta parasytumete ir nevestu niekas, nera parasyta ir veda zmones, is kur man zinot kad tos dienos negalima vesti?

 

 

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Ir pvz man patogiau yra nueiti tenai su ak ir bandyti zudyti, negu su awp, ir kad campinti secreta kuris neveda i gun rooma galima nera parasyta kad negalima, ir kad vaikscioju po visa mapa ir nepadadu suprantu kad tada nueinu prie basieno tame mape ir darau nesamones, o cia as einu bandau zudyti sutramdelius, rebelius. Ir yra parasyta taisykle gali vesti sugalvota diena, tai gerai cia mano sugalvota diena ir as tada je vedu be problemu. Bučiau žinojes kad tokios dienos negalima vesti bučiau nevedes. Ir vistiek neatsakei i mano klausima ka daryti jeigu puse kaliniu su ginklais o as vienas likes mentas, ka daryti tada?

 

 

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...