Jump to content
>3 Skittle KEYDROP

Free banino

Recommended Posts

PRofilio linkas:https://steamcommunity.com/profiles/76561199197015877/ tai as gavau ip bana for free tiesiog zaidziau Vimo.lt Awp SErveri kol adminas neatejo i serva sako ka tu cheatini kai nuzudziau sakau nieko necheatinu paprase maino sakau neturiu nes maina istryne del account alerto ir kad nepatvirtinau kkad ten  mano accountas nors jis nebuvo vogtas ten mano buvo ir krc sakau jau eisiu is servo miegot ryte atsikeliu einu i serva ziuriu banas Man atrodo banino lygtais Falkonas

Dalintis šį pranešimą

Steamas neistrina paskyru, duok tikslu nicka su kokiu zaidei, atseksiu atrasiu ir paziuresim kas ten per paskyra .

dabar teturi 27d ant sito, tad JEI ir galejo steamas istrinti ten ta paskyra, tai jeigu jai nedaugiau nei 2-4 savaites, abejoju kad zmogelis su 2 menesiu istorija CSGO bendruomeneje gali gauti bana nuo ne paprasto admino, o patyrusio priziuretojo falkono, laukime tavo atsakymo.

Dalintis šį pranešimą

as ant sito ir losiau accounto o senas nickas buvo:as Tavo Tevukas  + as netgi nezinau ar ten falkonas ar kazkas kitas nes as pamirses krc pries kokias 3d cia buvo + sakyk kaip man irodyt kad istryne ar ne 

Dalintis šį pranešimą

Gi jau tau aiskinau, pateik nicka ne dabartines paskyros o tos kurios istryne. O siaip rastum ja per narsykles istorija ar per emaila ;).

Dalintis šį pranešimą

Nvm, gavai vac bana, kaip ir galvojau taip ir yra. Dabar i kita projekta nuejas siuksliuk aiskinsi kad irgi "steamas istryne paskyra". 

Kad tau nestovetu ir visa gyvenima dirbtum darba uz minimuma linkiu cheateriuk siuksliuk. Svaisto cia laika idiotas

Tema rakinu.

• Patinka 1

Dalintis šį pranešimą

Guest
Ši tema yra užrakinta.

• Create New...