Skvernelis 0 Parašė Gegužės 10, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/profiles/76561198440815607/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Deagle only serveri, fy_pool_day_vim mape, apie 18:10• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Nubaudė automatiškai consolė• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Visalaika normaliai galėjau žaisti vimo deagle only serveryje ir štai vakar iš oro man davė bana ant serverio dėl ip perm baninto. Turiu broli, kuris yra buvęs žaidęs su cheatais ir gavęs bana, bet ne aš. Tiek laiko buvau pražaidęs deagle only serveri ir nieko panašaus nebuvo. Gal įmanomą gauti unbaną? 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 10, 2021 Dinaminis ip. Tol kol naudosi tokius tiekejus pas kurios mazas ip adresu pasirinkimas, tol ir bus banai, nes tau pasitaiko KITO asmens, kurie pas mus cheatine. dabar bana nuemu, sekmes 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FoodLover★ 17 Parašė Gegužės 10, 2021 (redaguota) "brolis" Redaguota Gegužės 10, 2021 FoodLover★ 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Skvernelis 0 Parašė Gegužės 10, 2021 Na taip, o ko tu čia mėgini pasityčioti? Galvoji rizikuočiau savo tokiu accountu cheatinti? Ir šiaip ne mano problema, kad tu pvz neturi brolio arba sesės. Kitiems čia girtis nereikia 🙂 ir stenkis būtų draugiškas šitame projekte jeigu nori, kad ir su tavim būtų draugiški 🙂 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 10, 2021 Jaunuoli, agresijos nereik, cia mergina priziuretoja pajuokavo. Turi suprast kad atmaskiu "brolis" mes girdeja TUKSTANCIUS. Jei visi jie butu teisingi, patikek manim, lietuvos statistikoje nerodytu kad pas mus gimstamumas toks mazas, deja realybe tokia kad cia cheateriu megstama atmaske ;). Tad kol turi dinamini ip gali dziaugtis nes neturime progos atsekti ar tu cheatas ar legit zaidejas ar tai tavo brolis ar kaimynas ar tetule. Kolkas tiek, gero zaidimo. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites