Beerus 41 Parašė Birželio 9, 2018 Sveiki norejau parasyti apie wc3 serverio buga jau dviejiemz zmonems daryti jokio damage tik su knifu meginau slayinti bet tai nepadejo... Vienas is tu zmoniu buvo Pepe Pons ir F4ctor Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 9, 2018 Dar kartą uzbugins, gaus bana. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 9, 2018 Bullzai ne taip supratai jie tesiog ateina i serveri ir jiems kazkaip uzsibugina ir darkness dabar kazkodel nu nezinau Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 9, 2018 15 minutes ago, Bullzai said: Dar kartą uzbugins, gaus bana. Tj ka man daryti tu man pasakyk... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 Aš manau,kad jie ban negaus lol nes jei jiems buginasi ne ju kaltė Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 9, 2018 5 minutes ago, Swagger69 said: Aš manau,kad jie ban negaus lol nes jei jiems buginasi ne ju kaltė Nu va tame ir yra esme Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Birželio 9, 2018 Supranti jei jie naudotu kažkokius hack ar panašiai tada ir butu liūdnos pasekmes o jeigu ne tai viskas ok Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Thepijus 7 Parašė Birželio 16, 2018 Ar jis jau sutvarkytas? 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites