samsukas banintas siaip 0 Parašė Gruodžio 30, 2020 Visų pirma sveiki o visų antra, net nežinau kodėl gavau baną yra šansu kad nedaviau main acc bet toki čia buvo mano pirmas acc su kurio žaidžiau cs:go. Gerai žaidžiau todėl mane įtarė, kad smufrinu, o visa tie skillai yra iš cs 1.6 ant kurio yra praleista tikrai daugiau neigu 6 metai aišku ir iš 6 metų tikrai esu praleidęs mažiausiai 1000+ valandų. Tai duokit unbana grc 😄 . 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
samsukas banintas siaip 0 Parašė Gruodžio 30, 2020 Neleido prisijungti prie gmailo su kurio zaidu cs tai kita pasidariau 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Sausio 1, 2021 https://steamcommunity.com/profiles/76561198998770472 Stai gi dar vienas tavo accountas kuris banintas 2 metam, tai apie kokius tu cia atsinestus skillus is cs 1.6 kalbi? Vien uz melavima ir bandima manipulioti ar pist prota tema rakinama ir anketa unban atmetama. Dar karta kokia nors paskyra susikursi kad pas mus zaist, busi perduodamas ir partneriu projektam kad ir ten prabanintu. Sekmes letw1nai Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites