zujkis 0 Parašė Gruodžio 24, 2020 zujkis, https://steamcommunity.com/profiles/76561199041464817/ laikas-nezinau bet vakar vakare dar zaidziau 12-22-2020 paskutini kart zaidziau - Fun Multigames 128T !ws !gloves admino vardo nzn. kaip viskas ivyko- buvau uzbanintas man nezinant vakar zaidziau ir nieko blogo nedariau ir nera priezasties banui viska ka zinau kas nutiko kad kai as isjungiau csgo ir bandziau nueiti i vimo serveri pamaciau kad esu ip banintas 🙂 jei galit unbaninkit XD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 25, 2020 Banas ne nuo adminu, o nuo sistemos, del to kad dinamini ip turi. Dabar bana nuemiau, nors ir tebuvo 2d. Pries jungdamasis perkrauk modema kad vel kita ip gautum ir vel neprasileistum bano. Gali but kad ateityje pasikartos banas, jei vel netycia tau tiekejas interneto paskirs ip adresa kuris pas mus banintas. Problemos nelabai isspresim kol yra cheatu arba kol neturesi statinio ip. Prisijunk i vimo discorda ir ten rasyk kita kart, truputi greiciau sureaguosime nei forume. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites