2043 0 Parašė Gruodžio 19, 2020 Sveiki, esu gaves bana jau nezinau kaip ilgai manrodos pries 2 metus, cytinau nes csgo isejo nemokamas ir kaip durnelis ant maino atsisiunciau cytus ir tikriausiai tai buvo pirmas serveris, cytinimas baiges kaip gavau kelis banus, dabar po daug laiko noriu prisijungti i serva ir gerai praleist laika su zmonemis serve ir savo draugais. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Wolf 36 Parašė Gruodžio 19, 2020 (redaguota) 15 minutes ago, 2043 said: Sveiki, esu gaves bana jau nezinau kaip ilgai manrodos pries 2 metus, cytinau nes csgo isejo nemokamas ir kaip durnelis ant maino atsisiunciau cytus ir tikriausiai tai buvo pirmas serveris, cytinimas baiges kaip gavau kelis banus, dabar po daug laiko noriu prisijungti i serva ir gerai praleist laika su zmonemis serve ir savo draugais. • Jūsų Nick ir jūsų nuorada Steam profilio.- Atsakymas• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?- Atsakymas• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?- Atsakymas• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?- Atsakymas- ĮRODYMAI - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip konfliktą bei iškilusias problemas išspręstume 10x greičiau ir be papildomų rupesčių. Užpildyk pagal šitą šabloną viską, nes dabar niekas neaišku. Redaguota Gruodžio 19, 2020 Wolf Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gruodžio 20, 2020 Man įdomiausiai, kad teigi, kad prieš kokius du metus gavai ban'ą? Bet naujų metų proga čia gavęs ban'ą... Greičiau metai eina tau negu mums matau 😄 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites