:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute prieš, | N1KoT1N said: Tigre niekam nieko blogo nera padare, ko jus taip prikibot?:| Oi blet atsirado hahalis dar vienas jopapa (Igniukas pirmas pasmus jei ka) 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, | N1KoT1N said: TEISINGAI ! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 Dekui uz popkornus seni 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Gegužės 13, 2018 2 minutes prieš, | N1KoT1N said: Kaip sage Dora Cirkas live! Laukiam per ka musu herojus paleido demo nes man kazko nebepasiledio... Ziurim visi ir sprendziam! Filmas čia konkretus. Nu man tai graudu į tokius žiūrėt, reikės grįžt greitu metu tvarką palaikyt 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Just now, Džėkas. said: Į šikną lenda visiem, visi jau pastebėjo ir nereikia čia prota knist, kad pats nematai. Seniuk merga ne lenda niekur, tiesiog jin nenori konfliktuoti.. Paaugsi suprasi, kad net pacios baisiausios tavo klasiokes taps graziausios(aisku jei nepragers savo life'a) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Tvarką palaikyt :DDD jopapa Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, Ti ti ri Dora said: Filmas čia konkretus. Nu man tai graudu į tokius žiūrėt, reikės grįžt greitu metu tvarką palaikyt TU SAVE SUSITVARKYK ISPRADZIU NESAMONES DARAI.... 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, Levis #AntiBelov said: TU SAVE SUSITVARKYK ISPRADZIU NESAMONES DARAI.... pirmą tave sutvarkysiu, galėsi po palme lyst pas chuliganą pasišildyt 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Antibelov - Translate : Dramblys - tai yra mikrobangos.. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, Ti ti ri Dora said: pirmą tave sutvarkysiu, galėsi po palme lyst pas chuliganą pasišildyt JONAVOS VIERCHAS, TVARKYTOJAS :)))))))))))) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 I Dabar, Ti ti ri Dora said: pirmą tave sutvarkysiu, galėsi po palme lyst pas chuliganą pasišildyt ooooooooooooooooooooooooo cia tai pz zinok tu man pradejai nepatikti bet geras sitas :DDDDD 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Just now, MArkyzass said: I ooooooooooooooooooooooooo cia tai pz zinok tu man pradejai nepatikti bet geras sitas :DDDDD Ponas as jum parasiau message. tai kai galesit paraskyt kur jus norite pakalbeti per discord, nes supratau kad gyvenate airijoje ir jum neiseis man snuki isdauzyt kas yra labai gaila.. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Nikotinai numesk discord'ą, nes čia nieks nesibaigs taip. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Man patinka bazarinti per kompa, nes jauciuos labai galingas ir nenuviekiamas, galiu stumti ant visu ir prisidengti monitorium.. Del to mano bazaras yra labai kietas yr turi daug prasmes 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MArkyzass 15 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, | N1KoT1N said: Ponas as jum parasiau message. tai kai galesit paraskyt kur jus norite pakalbeti per discord, nes supratau kad gyvenate airijoje ir jum neiseis man snuki isdauzyt kas yra labai gaila.. wtf iskur tu istraukiai ''snuki isdauzyt'' xqqqqqqqqq nesiruosiu as tavo vaiko uzpakaliuko odos gadint Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute prieš, | N1KoT1N said: Ponas as jum parasiau message. tai kai galesit paraskyt kur jus norite pakalbeti per discord, nes supratau kad gyvenate airijoje ir jum neiseis man snuki isdauzyt kas yra labai gaila.. EIK TU KURWA POPERINI LIUTE EILINIS VIERCHAS GAVES I SNUKI BEGTUM I MENTURA Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Gegužės 13, 2018 Nežinau, kas juokingiau, ar šito čiuvako improvizuojama "sanchajaus verxo" persona ar tai kad jam trūksta smegenų puskiaušelių? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Numesk savo channeli. nenoriu pries savu jungt Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 Just now, Levis #AntiBelov said: EIK TU KURWA POPERINI LIUTE EILINIS VIERCHAS GAVES I SNUKI BEGTUM I MENTURA as labai jusu bijau, prasau negasdinti manes nes sapnuosiu kosmarus. aciu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 Dabar, Ti ti ri Dora said: Nežinau, kas juokingiau, ar šito čiuvako improvizuojama "sanchajaus verxo" persona ar tai kad jam trūksta smegenų puskiaušelių? EIK TU PUSKIAUSELI ZIURI FILMA TAI ZIUREK XDDD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute prieš, | N1KoT1N said: as labai jusu bijau, prasau negasdinti manes nes sapnuosiu kosmarus. aciu TEISINGAI! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Jokūbas#0351 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
:D | N1KoT1N 6 Parašė Gegužės 13, 2018 1 minute ago, MArkyzass said: wtf iskur tu istraukiai ''snuki isdauzyt'' xqqqqqqqqq nesiruosiu as tavo vaiko uzpakaliuko odos gadint ir neverta zinok, uzsikriesi dar kokiu hepatitu jauciu kosmarus sapnuosiu siand.. o dar egzai laukia Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Džėkas. 3 Parašė Gegužės 13, 2018 Nikotinai pridėk. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites