LOLYOU 0 Parašė Lapkričio 6, 2020 (redaguota) • Jūsų Nick ir jūsų nuorada Steam profilio.- Airflux3k https://steamcommunity.com/profiles/76561199047080795/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?- Vimo Deagle Mapas neprisimenu• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?- Db tiksiai ne prismenu bet man rods kazkoks names su ??? buvo• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?- Buvo taip kad zaidem su draugu deagle serve ir buva cheateris serve tai o mano draugas buvo kitoj komandoj ir man sake kur jis buvo atrodo kad nesazininga bet zaidem pries cheateri ka padarysi o tas cheateris paskui pakvete admina o tas adminas patikejo juo ir mane uzbanino o jo ne mano draugas bande sakyt kad jis istikro cheatino bet jis netikejo ir isejo is servo ai ir dar pamirsau pasakyt kad banas buvo ant kito acc nes jam sakiau kad turiu grefing bana ant ceso ir jis vistiek mane uzbanino - ĮRODYMAI - Neturiu Redaguota Lapkričio 6, 2020 LOLYOU Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Lapkričio 6, 2020 Perduosiu priziuretojam arba pagalbai kad perziuretu demo del galimo ghostinimo o ne wh turejimo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites