deivega- 10 Parašė Liepos 22, 2020 Gavau baną, nes ne numečiau maino linko. Kaip man jį numesti, kai gage sėdžiu? https://steamcommunity.com/id/deivega Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
gxT- 0 Parašė Liepos 22, 2020 (redaguota) Nezinau kad gage sedi, soriukas 😄 Tuojaus Neina unbanint teks laukt Trollerio ar dar kazkieno. Redaguota Liepos 22, 2020 gxT- Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Liepos 22, 2020 Kodel žaidi ne su main paskyra? o, su alt? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
deivega- 10 Parašė Liepos 22, 2020 Nes main paskyrą esu paskolinęs vienam žmogeliui. Galiu bet kada gauti jį, bet noriu kelti valandas ant šito, o žinoma, Vimo serveriuose yra smagiausia kelti valandas, tai todėl ir žaidžiu su šituo acc. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
deivega- 10 Parašė Liepos 22, 2020 Ir tegul man ungaga padaro, nes daug adminu prašo mano maino. Šūdų neberasysiu kaip kad būdavo anksčiau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boga 70 Parašė Liepos 22, 2020 Tai nėra problema, gali pridėt į draugus ir nusiųsti) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
deivega- 10 Parašė Liepos 22, 2020 Boga... Tame ir problema, kad negaliu nusiųsti, nes negaliu pridėti i draugus jo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Liepos 22, 2020 atbaninau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites