RUnG-ys 0 Parašė Liepos 8, 2020 snd awp serve uz nieka banas nes kazkas paprase mane uzbanint siaip sau reason: s raide nzn ka galetu reiksti graudus servas ir tiek 😉 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Liepos 8, 2020 Savo steam, ir laika parasyk. Patikrinsiu kas, kaip, ten buvo su tavim 🙂 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
RUnG-ys 0 Parašė Liepos 8, 2020 Dekui labai, nes kazkoks zmogus tiesiog paprase mane isbanint ir isbanino tai nezinau kaip cia tie adminai dirba. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
sokoladinis 1 Parašė Liepos 8, 2020 3 hours ago, Echo said: Atbaninau. Sveikas Echo! Gal galetum paziureti del mano unban? Esu sukures tema del unban. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Liepos 9, 2020 14 valandas prieš , sokoladinis said: Sveikas Echo! Gal galetum paziureti del mano unban? Esu sukures tema del unban. Butinai! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Boga 70 Parašė Liepos 9, 2020 Nereikia iškart šmeižti kad serveris blogas, netyčia taip išejo galbūt ir tai yra pataisoma 🙂 1 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites