Tiro 0 Parašė Birželio 16, 2020 Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Tiro - https://steamcommunity.com/id/bigvirgintiro/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - Anubis - 1v1Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - RarrKokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Taigi, norėjau pasikeisti savo config, todėl nuėjau į Config generator ir pasiėmiau dev1ce configą 😄 Kadangi žaidžiu ant mažo pelės kilimėlio pasidariau bind'ą "( bind alt "+right; -right") Tai reiškia, kad kaip nuspaudžiu alt sukuosi į dešinę ir tai man tikrai padeda kai mano mousepad nėra didelis. Prisijungęs į serverį norėjau išbandyti savo naują bind ir tai tikrai padėjo pasisukti 180 greičiau 🙂 Bet jūsų adminas Rarr sumanė ban duoti ban už aimbot, kad su tuo visai nesusiją... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Prappo 13 Parašė Birželio 17, 2020 Nu čia tikrai pavarei gerai ČyTeRi Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tiro 0 Parašė Birželio 17, 2020 40 minutes prieš, Prappo said: Nu čia tikrai pavarei gerai ČyTeRi Manau tam yra adminai ir prižiūrėtojai... O tu su savo Čyteri nieko nepadarysi. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Birželio 17, 2020 Perziurejau demo, nieko itartino nemaciau, atbaninu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Prappo 13 Parašė Birželio 22, 2020 On 6/17/2020 at 11:39 AM, Tiro said: Manau tam yra adminai ir prižiūrėtojai... O tu su savo Čyteri nieko nepadarysi. Seni, nesinevruok aš gi juokauju xddd Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites