Nenormalus csgolive.com 0 Parašė Vasario 23, 2018 Taigi zaidziu serva benzelinas leidzia muzika kai buvo vote 58% ne ir jis leido muzika visas servas rase kad junk lauk ta nesamone tas vistiek leido ta belovu daina o man uz tuos zodzius ir dejo barbeque 5000min gag nuotraukos cia : https://imgur.com/a/UXFBY Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Benzelinas 10 Parašė Vasario 23, 2018 Nu sveikas, vaikuti. Na tai ne pirmas kartas, kai izeidineji arba keli drama. Vote buvo "MuzikaBelov" surinko virs 70%. Ikelei screenshot, kai buvo vote ar vis dar leisciau muzika, surinko NE ir as isjungiau. Net paciam ss kur darei to vote kur buvo del isjungimo mano voice chato net nerode, tad tai yra irodymas, kad isjungiau. Uztenka zaisti savo aukos kortas ir pagaliau nustok rasyt izeidziancius dalykus chate. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
KYS 6 Parašė Vasario 23, 2018 tikrai buvo surinkti 70% niekas nesiskunde muzika tik sis veikejas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 23, 2018 benzeli, ne pirma zmogus skundziasi tavo zodziais, muzika man. Reikes imtis efektyvesniu veiksmu? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 24, 2018 16 hours ago, Ti ti ri Dora said: benzeli, ne pirma zmogus skundziasi tavo zodziais, muzika man. Reikes imtis efektyvesniu veiksmu? Lets explore the music industry! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites