Future 1 Parašė Balandžio 28, 2020 (redaguota) Spoiler Taigi sveiki mieli vimo žmogeliukai kreipiuosi į jus ir visą administracija su vienu klausimu? Gal jum klausimas kilo kokiu? Taigi klausimas: Ar galėčiau tapti Vimo serverio DJ? Žinau taisykles, leidžiu muzika, žmogeliukams tokia kokia jiems patinka ir sulaukiu daug pasiūlymų (Pageidaujimų) kokia muzika leistI. Jau kaikurie žmonės spėjo susipažinti su manimi ir jie būna labai hype nuo mano paleistos muzikos ir jų prašymų taigi pakalbėkime apie kaiką kitką. Mano PlayList Mano playliste yra daug dainų nuo 90's hits iki šiuolaikinių: Trap Music, Rock Music, Rap Music, Hip Hop Music, Remix Music, Instrumental Music. Dėkui, kad išklausėt lauksiu atsakymo Lem '66. Redaguota Balandžio 28, 2020 Future Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Balandžio 28, 2020 Taisykles esi skaitęs? Jei taip, tai turėtum žinoti, kad muziką ir taip leidžiame leisti, bet tik buvus vote. Tai, kad ir dabar gali būt vimo dj, bet nesitikėk gaut už tai rolės 😄 Prieš kelis metus vasarą buvo toks dalykas, bet dabar nėra ir nelabai yra poreikis. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Future 1 Parašė Balandžio 29, 2020 Ok supratom seniuk!! ❤️ 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InsainBoy 5 Parašė Balandžio 29, 2020 seniuk 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites