Bembis 1 Parašė Balandžio 22, 2020 Buvo krabų diena. Ir tada BiffBuzz Sako : "Krabų diena baigsis 5:00" Tada jau buvo 4:40 ir nušoviau "steponas" Pareigūną. Ir poto kai jį nušoviau sako, kad gausiu baną, tad norėčiau sužinoti kodėl gi turėčiau gauti baną? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BiFFBuZZ 1 Parašė Balandžio 22, 2020 Sveikas,nežinau ką tu čia bandai įrodyt.Taip,aš sakiau kad krabų diena baigsis 5:00,bet paskui pasitaisiau jog krabų dieną nesibaigia,arba kol išlieka vienas gyvas krabas.Pradžioj sakiau jeigu sužeisite pareiguną su šaunamuoju ginklu gausite baną,matau nelabai klausais kas vyksta.Išeik į lauką pakvėpuok gal lengviau bus,nereikės prakaituot ir skundų rašyt,davai. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Moi'zy 78 Parašė Balandžio 22, 2020 Jeigu gavote ban, parašykite man asmeniškai į discord Moi'zy#4694, bet jeigu čia apibūdinote gerai, tada tu jokių taisyklių šioje vietoje nepažeidei ir užblokavimo neturėtumėte gauti. O dabar nurodykite map, laiką ir round būtų gerai, kad galėčiau pažiūrėti situaciją ir įvertinti Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BiFFBuZZ 1 Parašė Balandžio 22, 2020 Dabar, Moi'zy said: Jeigu gavote ban, parašykite man asmeniškai į discord Moi'zy#4694, bet jeigu čia apibūdinote gerai, tada tu jokių taisyklių šioje vietoje nepažeidei ir užblokavimo neturėtumėte gauti. O dabar nurodykite map, laiką ir round būtų gerai, kad galėčiau pažiūrėti situaciją ir įvertinti Jau atletas tvarko,sakė jog jis nesilaikė iš pradžių taisyklių ir turėjo mirt.Vsio gali temą rakint. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BiFFBuZZ 1 Parašė Balandžio 22, 2020 3 valandas prieš , Bembis said: Buvo krabų diena. Ir tada BiffBuzz Sako : "Krabų diena baigsis 5:00" Tada jau buvo 4:40 ir nušoviau "steponas" Pareigūną. Ir poto kai jį nušoviau sako, kad gausiu baną, tad norėčiau sužinoti kodėl gi turėčiau gauti baną? ką tu spangsti buvai rebelis ir nužudžiau o ban tai ant prikolo pasakiau,neimk viso už rimtą.:DDDDDDDDDD Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites