GungShi 0 Parašė Kovo 31, 2020 Jusu Nick bei nuorada į steam profili -https://steamcommunity.com/profiles/76561198900226336/ - ⭕⃤ GungShi betrefs.comKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - 19:32,- AWP LEGO 2 HD,- AWP serveryjeKuris admin nubaude (jeigu žinote) -S.k.SKokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Nežinau galbūt jam atrodžiau per nelyg gerai žaidžiantis. Tai va bus tau ir SpecAdmin pratesimas ir jo nuimimas 😄dddddd Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Tegul paziuri priz demo. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Pamatys ka tu ten krietei 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Jeigu moki pro siena jau prescopinti ir tada per peeka lysti zaidejui ant galvos tai idomu jau man 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Ir forume man grasinti kad spec nuims nepatarciau nu bet gerai 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 31, 2020 Prieš 1 Valandą, S.k.S said: Jeigu moki pro siena jau prescopinti ir tada per peeka lysti zaidejui ant galvos tai idomu jau man 😄 tada kai lego peekinau kaire puse? ane ? tai ten scopinau netycia viena karta ir paziurejau demo net ant zmogaus galvos nebuvo, taip kad maziau meluok ;))))) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 tyčią čia taip daryti kelis kartus per kažkuriuos roundus tai tikrai jau tyčią. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 ir man idomu, kodel tu kaikuriuos round pradziuose stovejai vietoj ir nejudejai? irgi netycia? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Tegul su tavimi priziuretojai aiskinasi 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 31, 2020 30 minutes prieš, S.k.S said: ir man idomu, kodel tu kaikuriuos round pradziuose stovejai vietoj ir nejudejai? irgi netycia? Kur chatinau su Viper ? Vac'ed ? Paklausk ju blemba pl ss atsiusiu. Va prašau :))))) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Unmuto negausi nes priz uzdejo 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 31, 2020 2 minutes prieš, S.k.S said: Unmuto negausi nes priz uzdejo 😄 tai dabar ar matai ? O kam tu mane kaltini kad afk stovėjau ir kažką dariau ? Nežinai seni, nesakyk 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 Ir kaip man dabar zinoti tu per match cia kalbejai, galejai ir kaip mires buvai rasyti 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 31, 2020 3 minutes prieš, S.k.S said: Ir kaip man dabar zinoti tu per match cia kalbejai, galejai ir kaip mires buvai rasyti 😄 žiūrėk laiką Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Kovo 31, 2020 As del taves neisiu zaisti detektyva 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Kovo 31, 2020 Dabar, S.k.S said: As del taves neisiu zaisti detektyva 😄 Tai ir nežaisk :Ddd Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Balandžio 1, 2020 11 valandas prieš , GungShi said: Tai ir nežaisk :Ddd Ir parasyk priz kad paziuretu sita demo Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Balandžio 1, 2020 Perziures kaip gales 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Balandžio 1, 2020 ko jūs čia dabar ginčijatės? Demo bus peržiūrėtas prižiūrėtojų ir gausit verdiktą. O dabar būkit geri ir komentarus pasilikit PO verdikto. 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Balandžio 1, 2020 Tavo demo buvo peržiurėtas, verdiktas toks, kad nematėm jokiu palengvinančiu žaidima programu, todėl gausi unban. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Balandžio 1, 2020 http://vimo.lt/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:469980304&advType=steamid&Submit vistiek bana gavo 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Balandžio 1, 2020 Dėl to, kad turi acc su game ban. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GungShi 0 Parašė Balandžio 1, 2020 Dabar, S.k.S said: http://vimo.lt/bans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:469980304&advType=steamid&Submit vistiek bana gavo 😄 Nu gavau, bet kai ranka pasveiks, tada lošiu, o proofs dėl ano acc atsiųsiu pawel. Ir seni išmok lošti :))) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
S.k.S 4 Parašė Balandžio 1, 2020 sako man ismokti losti, bet vac banus turi 😄 Tu pasigydyk :))) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites