Kebabass 0 Parašė Gruodžio 9, 2017 (redaguota) Manau, kad visi susiduriame su tokia problema, kad visi specialiai arba netycia blokina vienas kita per surfa ir tai labai erzina. Mano pasiulimas arba kaip klausimas butu ar negalima butu kazkaip padaryti, kad kai atsitrenki I zmogu nesustotum, o tiesiog pralystum kiaurai?? Redaguota Gruodžio 9, 2017 Kebabass Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Gruodžio 9, 2017 nereikejo dvieju temu tokiu paciu kurt , ir be to esu apie tai parases tai nereikia daugiau rasyt Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 9, 2017 o ka darysi, kai i jail ikrisi? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Gruodžio 9, 2017 Kaip aš šiandien ir sakiau, kad jei nemoki surfinti - eik į surf training ir mokinkis surfinanat nepatakyt į žaidėją (nors ten ir pereini kiaurai, bet praktikuotis tikrai galima). O jei manai, kad tau tikrai gerai sekasi - paprasčiausiai peršok juos surfindamas nuo viršaus į apačią, ir tada staigiai pakyldamas į viršų, simple:) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Gruodžio 10, 2017 jei daryt tai nebent xiv mape , o taip kituose viskas normaliai yra 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kebabass 0 Parašė Gruodžio 10, 2017 12 valandas prieš , ¡Cocumber said: nereikejo dvieju temu tokiu paciu kurt , ir be to esu apie tai parases tai nereikia daugiau rasyt Atsiprasau nebuvau mates kad tu apie tai rasytum Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Gruodžio 12, 2017 Gerai kaip yra Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nutsplice csgowobble.com 4 Parašė Gruodžio 12, 2017 On 12/10/2017 at 3:24 AM, ¡Cocumber said: jei daryt tai nebent xiv mape , o taip kituose viskas normaliai yra 100% pritariu! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Gruodžio 12, 2017 On 10/12/2017 at 3:24 AM, ¡Cocumber said: jei daryt tai nebent xiv mape , o taip kituose viskas normaliai yra Jei neklystu to padaryti neįmanoma nes tada taip bus ir kituose map'uose Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
nzn 0 Parašė Gruodžio 14, 2017 Spawn protectionas geriau būtų, Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Gruodžio 14, 2017 4 hours ago, nzn said: Spawn protectionas geriau būtų, Tai, kad jis ir yra Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
nzn 0 Parašė Gruodžio 14, 2017 8 valandas prieš , Danny'F said: Tai, kad jis ir yra Ilgesniam laikui turiu omenyje. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites