.ro 6 Parašė Gruodžio 9, 2017 Sveiki, noriu paklausti, ar galima duoti info kaip per mm. Turiu omenį tai, kad pvz žaidėjas A kilo į surf_ski_2 mapo towerį, ir žaidėjas B jį nušovė. Ar galima duoti info numirus, kad tave nušovė iš towerio? (Nušoko žaidėjas B ar ne - nesakyt) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Gruodžio 9, 2017 Aš asmeniškai nieko blogo tame nematau. Svarbiausia kad ta info būtu proto ribose. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Random 2 Parašė Gruodžio 9, 2017 Manau kad jei pats tai matei (kol gyvas buvai) tai viskas gerai, bet kai kiti pradeda mire seniausiai pasakoti kad zaidejas A campina ten, tai tokie jau blogai. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
.ro 6 Parašė Gruodžio 9, 2017 DannyF, aš ir duodu visad info kai numirštu (koke parašiau prieš tai), bet vakar man sako, kad negalima. Tai pasitikslint noriu aš Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Gruodžio 9, 2017 Sakyčiau kiek dmg padarei arba kur nužudė (tada) nėra blogai, bet jeigu sakykim jis tūrėjo 100hp tu padarei 50 ir kažkas kitas padarė 20 jau negalima sakyti, kad jis turi 30hp. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Gruodžio 9, 2017 Vienu žodžiu nesuk galvos ir žaisk kaip žaidei 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
karolis76 | Gamdom.com 0 Parašė Sausio 24, 2018 Manau kad nieko tokio jaigu is karto pasako Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
✪ Entonis 0 Parašė Sausio 27, 2018 (redaguota) Galima. Taisyklės to nedraudžia. TAISAUS: Serveryje yra draudžiama pasakinėti, kur yra kiti žaidėjai, jeigu esate negyvas. Bausmė: Įspėjimas, jeigu nepadeda - gag/mute/silence 30min. Jeigu toks elgesys kartojasi, uždedama gag/mute/silence nuo 1 savaitės iki visam laikui (priklauso nuo žaidėjo bei jo elgesio). Redaguota Sausio 28, 2018 ✪ Entonis Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites