Meškius ❤ 0 Parašė Spalio 22, 2017 Negavau Privilegijos ! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Spalio 22, 2017 Privilegijas gavęs. Link Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Meškius ❤ 0 Parašė Spalio 23, 2017 Jei nežinai geriau nerasyk, Aš 2 kartus pirkau admin, už antra karta pasipylde! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Spalio 23, 2017 Platesne info man į PM. Kada pirkai Kokiu budu Ant steamid ar ip Fotke arba konkretų tekstą kokį siuntei, jei pirkai SMSu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Meškius ❤ 0 Parašė Spalio 23, 2017 Pirkau SMS zinute, SteamID, Vakar !! Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mandarinčikas 62 Parašė Spalio 23, 2017 tai kad turi ta super admin , ko tau dar reikia nesuprantu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Meškius ❤ 0 Parašė Spalio 23, 2017 (redaguota) Gi aš 2 kartus pirkau, kai pirkau 2 karta man jisai pasipildė, o 1 ne.!😬 Redaguota Spalio 23, 2017 Meškius ❤ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Danny'F 33 Parašė Spalio 24, 2017 Durna ir bažnyčioj muša Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites