Lee 1 Parašė Gruodžio 23, 2019 Vedžiau krabų diena ir pist nuslayino. Laukiu jo įrodymų. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lee 1 Parašė Gruodžio 23, 2019 Aj dar uzmutino, nemaciau nes buvau forme jau rasiau 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest Pasiaiškinimas dėl slay. Parašė Gruodžio 23, 2019 Kadangi, tu buvai Warden pasakiai, kad Krabų diena, viskas chill, bet praėjus keliom minutėm round'o, pumba pradėjo šaudyti ir Lee sako tai nušauk bailį ar kažkaip ten kitaip jį pavadino, Pumba jo nešovė, ir aš parašiau ant prikolo "šauk leidžiu :D", ir tada Lee mane išvadino visai "13 mečiu", "mažvaikiu", "vaiku" ir aš jį užmūtinau, kadangi žmogus kuris yra užmūtintas negali būt WARDENU aš jį nuslayinau ir paswapinau į T komandą, Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lee 1 Parašė Gruodžio 23, 2019 :DD 1.13 metis - tai metai, neįžeidimas 2. Mažvaikis - tai mažas vaikas (neprilyksta įžeidimui :)) , Vaikas - neįžeidimas, mes esame visi tėvų vaikai ( Neįžeidimas) 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lee 1 Parašė Gruodžio 23, 2019 (redaguota) 5 minutes ago, Guest Pasiaiškinimas dėl slay. said: Kadangi, tu buvai Warden pasakiai, kad Krabų diena, viskas chill, bet praėjus keliom minutėm round'o, pumba pradėjo šaudyti ir Lee sako tai nušauk bailį ar kažkaip ten kitaip jį pavadino, Pumba jo nešovė, ir aš parašiau ant prikolo "šauk leidžiu :D", ir tada Lee mane išvadino visai "13 mečiu", "mažvaikiu", "vaiku" ir aš jį užmūtinau, kadangi žmogus kuris yra užmūtintas negali būt WARDENU aš jį nuslayinau ir paswapinau į T komandą, :DD 1.13 metis - tai metai, neįžeidimas 2. Mažvaikis - tai mažas vaikas (neprilyksta įžeidimui :)) , Vaikas - neįžeidimas, mes esame visi tėvų vaikai ( Neįžeidimas) 🙂 Vaikas vystymosi psichologijoje – žmogus, esantis vaikystės fazėje. Teisiškai vaikas – pilnametystės nesulaukęs asmuo (Lietuvoje – iki 18 metų). Redaguota Gruodžio 23, 2019 Lee Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest Pasiaiškinimas dėl slay. Parašė Gruodžio 23, 2019 Man tai kaip įžeidimas, ir aš tau mute tikrai asmeniškai nenuimsiu, nebent koki Vimo prižiūrėtojai. Ir čia jau nepirmas kartas, kaip pastoviai vadini netik vaiku, o ir d****, d**** ir pnš. 😉 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gruodžio 23, 2019 Jus neskubėti pyktis, vakare bus peržiūrėtas demo ir įvertinta situacija. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gruodžio 23, 2019 Peržiūrėjus demo galiu pasakyti, kad slay buvo pagal taisykles, nes tu buvai užmutintas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites