Jump to content
Korisas696

Ban

Recommended Posts

Koks jūsų nickas? – Korisas696
Kokiame serveryje gavote baną? – Vimo.LT Jailbreak
Kokia buvo bano priežastis? –Wallhack

Koks adminas jus užbanino? –Deficitas.
Kiek laiko gavote baną? – 6 Menesiams
Ką darėte prieš baną? – Zaidziau serveryje

Redaguota Korisas696

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Tie 6 mėnesiai lyg ir per klaidą užmesti buvo tau priklausytų perm ban. 
Tai sakai Korisai atėjai čia unban paprašyt, linkiu visokeriopos sekmės.
Kadangi tu pats įrodymų nieko čia nepristatei aš už tave tai padarysiu. 

ba_jail_hellsgamers_go_v2 03.12.2019, 21:43

 Čia žemėlapis dėl kurio gavai ban.
 

3:45 jis būdamas kampe sau ramiai leftą ten per sieną greit apžiūri kur jis vaikšto bet turbūt koriso atvėju bus sakys, kad muses baidė nuo galvos. 😄

4:16 toks lengvas pasižiūrėjimas kur spirit[as]^ ten vaikšto bet nee čia irgi blusą nubaudei turbūt.

4:53 aišku žinai, kada nei vieno mento nebus toj didelėj erdvėj ir visi bus baseine tai sau ramiai ir išeisi beveik nesižvalgydamas aplink (extrasensu čia būsi)
5:03 toks lengvaas pašaudymas per sieną su ginklu į žmogų turbūt atsitiktinumas +šaudai su ginklu kuris nepramuša sienų 😄
na ir 5:06 jau maždaug prasideda tavo taiklūs nusitaikymai į mentus lyg būtum koks shroud giminaitis žinai tiksliai kur kas kur kame ir pelytė visada jau būna nuslinkus link priešo.
5:54 maždaug čia vėlgi kažkaip taip solidžiai pelytė iškart prie priešo vos neprilipo iškart atsisukus link tos pusės ne ne ne čia irgi extrasensų įgudžiai.
6:40 maždaug prieš tai kažkaip laisvai iš ten išbėgdavai be problemų kai matydavai, kad dideliam kambarį nieko nėra, dabar jau matai, kad leftas laukia ir tyharina tavęs , tai ai dar biškį sakai neisiu kambarys juk šiltas ir dar pagydantis. 
7:34 ir sako leftas aš tyliai eisiu, bet korisas voo sako dabar proga leftas nusisuko atidarysiu duris ir šaudysiu iškart nusitaikęs į jį (bet neee čia irgi extrasensas)

7:43 ir sako ale nematau kur leftas , bet pas mane inhuman reactions 😄
7:35 čia kai mes šnekėjomės su leftu ir deficitu dar kart prie jų abiejų savo extrasenso įgudžius parodė. :DD

 

Na čia tik dalis, vėliau bus situacija, kai ventuose ilguose bėgdamas ramiai pasižiūrės į šoną kur kas randasi, lefto paklausus kodėl pasižiūrėjo sako žemėlapio nepažįstu, nors secretus žino 😄

Taigi dabar klausimas korisai kaip pasiteisinsi?




 

Redaguota spiritas
  • Kek 1

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

51 minutes ago, Deficitas. said:


Dėl tavęs dar kartą viską peržiūrėjau ir galiu pasakyti, jog reikia griežtų įrodymų, kad tu gautum unbaną. Šioje situacijoje buvo akivaizdūs momentai, kada per sienas tu stebėjai pareigūnus, nežinau, ką daugiau bepridūrus.

Sakyčiau jo 3lvl steam accountas kaip įrodymas, kad nauji accountai tampa extrasensais.  (Bet jaučiu jis ten nevedžiojo per sienas, tik muses baidė)

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

58 minutes ago, spiritas said:

Sakyčiau jo 3lvl steam accountas kaip įrodymas, kad nauji accountai tampa extrasensais.  (Bet jaučiu jis ten nevedžiojo per sienas, tik muses baidė)

3 lvl dar pofik , ne 0 ir ne 1

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Na čia tik dalis, vėliau bus situacija, kai ventuose ilguose bėgdamas ramiai pasižiūrės į šoną kur kas randasi, lefto paklausus kodėl pasižiūrėjo sako žemėlapio nepažįstu, nors secretus žino 😄

Taigi dabar klausimas korisai kaip pasiteisinsi?

 

Krc ziurejau i minimap kur priesus rodo ir kurioj puse mano teamatiai atrodo kazkas neaisku ? ir secret pns nezinau del to nes yra kaip zaidziau cs 1.6 Jailbreak buvo map panasus tik ten buvo isisakojimai ta va  ir tas map buvo editinas jai neklystu ...

Redaguota Korisas696
  • Kek 2

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

OK, tarkim pažiūrėjote ten į minimap ir atsisukote į priešus. Bet kaip kitus savo veiksmus paaiškinsite ?

Kita vertus, ko matomai Jūs nesuprantate - tikriausiai, kai žiūrima ar žmogus nepiktnaudžiauja išorinėmis programomis: tai daromas bendras vaizdas(prielaidos) apie jo žaidimo baseline, o ne iš vieno įvykio ar poros. Tad man reikia bendrai, kad paaiškintumėte savo elgesį.

Prie to pačio, Deficitas Jūsų prašė rimtesnių įrodymų, tad norint unban prašyčiau įvykdyti sąlygas unban'ui. O RIMTESNI(bet tikrai nerimčiausi) tikriausiai reiškia, kad pateikti kokius nuo bano nesenus competitive match'us, kurie galėtų parodyti Jūsų baseline per se įprastame žaidime. Prie to pačio tikriausiai palyginimui ir JB match'us, kuriuos gauti bus sunku tačiau jis yra neatskiriamas priedas prie competitive mach'ų pateikimo. Again, kaip ir sakiau, jie parodytų Jūsų įprastą elgesį. Tačiau, reikalinga bus šusnis įrodymų, kaip ir banui yra renkama daug informacijos taip ir unban galioja tokios pačios prielaidos.

Galiausiai norėčiau Jūsų paprašyti logikos, jeigu norite unban especially iš manęs. O į logiką įeina faktai ir vadovaujantis logikos aksiomomis ir taisyklėmis - išvados. Kol kas, tikrai nematau, jog tuo vadovautumėteisi. Ką matau, tai, jog savo pasirinkimus bandote pateisinti išgalvotomis prielaidomis, kurios tikrai neatrodo validžios(pagal protingumo kriterijus/sveika protą) tame kontekste. Kita vertus, tai tik bereikšmės kalbos, dėl kurių negaišiu daugiau savo laiko. Šis komentaras jau suvalgė kažkiek, tad jeigu Jūs nemeluojate(ko aš labai tikiuosi) prašome tęsti diskusija ir įrodyti savo nekaltumą. Na, o melagiai yra labai šlykštūs žmonės.

Pagarbiai
Leftas

Redaguota leftas
Linksniai
  • Patinka 3
  • Nepatinka 1

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Guest
Ši tema yra užrakinta.

×
×
  • Create New...