☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 Įmanoma atsibanit ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 23, 2019 Koks nick in game? Uz ka banas? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 (redaguota) Už nieka grynai buvau mires jau laukiu kol vėl prasides ir žiuriu ban tipo triggerbot O nick ak 47 Redaguota Lapkričio 23, 2019 ☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 23, 2019 4 minutes ago, ☆☆☆Dede juozas☆☆☆ said: Už nieka grynai buvau mires jau laukiu kol vėl prasides ir žiuriu ban tipo triggerbot O nick ak 47 Tokio nick banuose nera Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 einu patikrint dekui nors ir tokia pagalba Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 23, 2019 Just now, ☆☆☆Dede juozas☆☆☆ said: einu patikrint dekui nors ir tokia pagalba Nera uz ka 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 RAŠO tipo you banned this server Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 23, 2019 Numesk steam link savo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 bet aš pasijungiau ant mine irgi rodo ban Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 23, 2019 (redaguota) Radau 🙂 Nu parasyta kad cheatinai Redaguota Lapkričio 23, 2019 FanQ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 čia ne mano aš gavau ant classic Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 23, 2019 https://steamcommunity.com/id/uogytea/ Tavo steam? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 tj persijungsiu steam ant kurio gavau nes db ant kito Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☆☆☆Dede juozas☆☆☆ 1 Parašė Lapkričio 23, 2019 Va https://steamcommunity.com/profiles/76561198999615644/ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
FanQ 3 Parašė Lapkričio 24, 2019 O kur praeitas acc? Nes čia naujas steam Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Lapkričio 24, 2019 Kam tau tiek daug acc? Man įtarimas kyla, kad atėjai su nauju acc, pajungei cheatus, bet nepagalvojai apie tai, kad yra ip banas. Bet čia tik mano nuomonė. 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Donce 12 Parašė Lapkričio 24, 2019 Šituo laiku tu bana gavai? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites