Jump to content

Phoque

Narys
  • Turinio skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-1

Apie Phoque

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Phoque

    Ban

    @Moi'zy Trink lauk jau tą temą
  2. Phoque

    Ban

    Žiauri nepagarba tiesiog.
  3. Phoque

    Ban

    Ar kas įsižeidė, išskyrus tavo draugelį, kuris užtars tavę ofc? ne, nepagarbos nėra, dar kartą sakau, kad aš pasakiau Uogai savo nuomonę. Tikrai nemanau, kad už sakinuką ,,Tsg manę jis kaip žmogus užpisa" reikia bausti žaidėją 30d
  4. Phoque

    Ban

    Nepagarba būtų jei aš jį vadinčiau loxu ar panašiau, bet išsakant savo nuomonę kad jis manę užpisa-nervina tikrai nematau jokių dalykų dėl kurių jis būtų įsižeidęs, nemanau, kad žaidėjas, kuris yra nekaltas, kad prižiūrėtojai yra tokie žmonės, kurie užsidarę namuose 24/7 nesupranta, kas yra nepagarba. Discorde jei jau ir būčiau kažką tokio blogo padaręs nemanau, kad turėčiau būti užbaninamas mėnesiui ant visų vimo serverių.
  5. Phoque

    Ban

    https://steamcommunity.com/id/Grapiz/ vimo.lt discorde Moi'Zy Paprašiau moizio, kad atsiūstų mano asmeninę informaciją, iš savo kito accounto man privačiai jam nežinant, kad ten mano paskyra, tada pasakiau vimo off topic skiltyje, kad pažiūrėtų pm, jis neištvėrė ir pasipasakojo savo draugeliui "Erniux" apie mūsų privačias žinutes, ir Erniux atsakė į off topic chatą, kad aš nieko negausiu, pasakiau kad turiu jo ip, obviously turiu, nes aš vienas ir tas pats žmogus-Čia viena priežastis dėl ban, antra priežastis-Prižiūrėtojų negerbimas, o mano žinutės buvo žiauuuuriai įžeidžiančios 🙂 aš papasakojau savo nuomonę apie Erniux, kuri skambėjo šitaip- Random guy-Kaip sekas? Me-Hujovai Random guy-Why? Me: nesimiega, ernis aunervino, ryt stopudovai pramiegosiu shl Random guy-Kas buvo? Me-Apie kurį būtent punktą? Random guy-Apie erni Me- Tsg užpisa jis manę kaip žmogus. Va tokie prižiūrėtojų negerbimai.
×
×
  • Create New...