eh 3 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 (redaguota) Losiu wc3 serveri pataikiau 3 one tapus is deaglo ir del to uzbanino Name: eh Steam ID: STEAM_1:0:51197056 Reason: ""wallhack"" Redaguota Rugpjūčio 28, 2019 eh 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 12 minutes prieš, eh said: Losiu wc3 serveri pataikiau 3 one tapus is deaglo ir del to uzbanino Name: eh Steam ID: STEAM_1:0:51197056 Reason: ""wallhack"" Tavo vedziojimai per sienas per daug akivaizdus, ir tie butent tapai kuriuos maciau buvo ne su deagle. Akivaizdziai lockinai i galva, kaip nuejau i spec, tavo hs era baigesi, bet vistiek nuvedziojei taikinuka ant zmogaus. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eh 3 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 Gal gali parodyt kur as per siena vedziojau? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 3 minutes prieš, eh said: Gal gali parodyt kur as per siena vedziojau? Gaila bet ne, nes serveris neleidzia irasinet demo. 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eh 3 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 3 minutes prieš, Sparta said: Gaila bet ne, nes serveris neleidzia irasinet demo. 🙂 Pats servas neirasineja demo? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 4 minutes prieš, eh said: Pats servas neirasineja demo? Šito tiksliai nežinau, bet man atrodo įrašinėja. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eh 3 Parašė Rugpjūčio 28, 2019 9 minutes prieš, Sparta said: Šito tiksliai nežinau, bet man atrodo įrašinėja. Tai kaip man tada irodyt, kad as necheatinu? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
eh 3 Parašė Rugpjūčio 29, 2019 Tai Demo niekas negali paziuret kaip suprantu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites