Nerka 24 Parašė Birželio 20, 2019 Gavau bana 120min. uz aimbota kurio as neturiu buvo taip buvau tavery ir nuzudziau su viena kulka straikery ir mane iskart uzbanino nzn kas uzbanino bet manau kad console Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BebriukaS 9 Parašė Birželio 21, 2019 23 valandas prieš , Nerka said: Gavau bana 120min. uz aimbota kurio as neturiu buvo taip buvau tavery ir nuzudziau su viena kulka straikery ir mane iskart uzbanino nzn kas uzbanino bet manau kad console speju bus tas SMAC'as. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LivingXenon 0 Parašė Birželio 21, 2019 On 6/20/2019 at 2:40 PM, Nerka said: Gavau bana 120min. uz aimbota kurio as neturiu buvo taip buvau tavery ir nuzudziau su viena kulka straikery ir mane iskart uzbanino nzn kas uzbanino bet manau kad console as irgi ne karta buvau gaves (bebriuk atspejai, del SMAC). Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
LivingXenon 0 Parašė Birželio 22, 2019 3 hours ago, wTf said: Tikiuos dar vieną įpis Ko tu taip Nerkos nekenti? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites