mljospdr 0 Parašė Kovo 11 (redaguota) Sveiki, norėčiau pasiteirauti ar būtų galimybe patikrinti ar mano discordo paskyra ( ipqq ) nėra užblokuota jūsų dc serveryja. Is tikrūjų net neįsivaizduoju kodel dingo iš mano serverių listo. Kita bėda neleidžia prisijungti į cs2 serverius, meta šią žinute... skrr.log Redaguota Kovo 11 mljospdr Pridėjau consoles logą nuo connect cs.vimo.lt:27018 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MinT-O 0 Parašė Kovo 13 Pateik savo steam paskyrą. Ir patikslink savo discordo name (nes ipqq nematau, kad būtų užbanintas) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mljospdr 0 Parašė Kovo 13 (redaguota) 6 hours ago, MinT-O said: Pateik savo steam paskyrą. Ir patikslink savo discordo name (nes ipqq nematau, kad būtų užbanintas) https://steamcommunity.com/id/mljospdr/ Amm, dėl discordo net nezinau, jau įkėliau ss kai bandau prisijungti į serverį. Prieš šį postą rašiau dar Bulzajiui irgi sake jog nemate jog esu kazkokiam bane... ... pabandziau po šito reply prisijungti dar kartą, pavyko xd Redaguota Kovo 13 mljospdr Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MinT-O 0 Parašė Kovo 14 Perkrauk router'į ištraukęs iš el. lizdo ir bandyk jungtis iš naujo į serverį Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites