Nerka 24 Parašė Kovo 16, 2019 (redaguota) Žaidėjas vardu Alexas deda visiem mute free as buvau paliedes muzikos ir man jis davė mute net nepaklause ar buvo vote net nedave yspejimo Redaguota Kovo 16, 2019 Nerka 1 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukas 9 Parašė Kovo 16, 2019 As tau sakiau kad kai daugiau negu 15 zmoniu muzikos leist negalima. Viskas pagal taisykles. 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
MrBig252 2 Parašė Kovo 16, 2019 (redaguota) galiu patvirtinti nerijaus nusiskundima alexas uzmutino nerka ir drymas be ispejimo Redaguota Kovo 16, 2019 MrBig252 2 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nerka 24 Parašė Kovo 16, 2019 Lukai tu pirma man dejai mute ir tada paskiai tai gali nesiginti matai sako viskas pagal taisykles tu ar visu pirma jas skaitiai bent viena syk 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nerka 24 Parašė Kovo 16, 2019 Tu bl vistiek nesupranti kad negali det iskart mute turi pirmiau yspet zmonem kad nedarytu to bl tai vaikas negaliu tu pirma paklausk ir tada tik duok tuos savo mute ir sieptai yra toke taisykle man sake preziuretojas kad jaigu yra daugiau negu 15 zmoniu gali junkt muzika bet turi but 85% taip tai bisky raminkis teisinguolis bl atsirado negaliu bl tai mane nervuoje kai tu nusiperka speca ir nezino ka daro 1 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Lukas 9 Parašė Kovo 16, 2019 Nesinervuok, biciuli. Taisykles yra taisykles. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Kovo 17, 2019 is kur tokiu rastingu ir pykti liejanciu penktokeliu pridygo? 😄 maybacho pateles isperejo tikrus verxus ziuriu 😄 1 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nerka 24 Parašė Kovo 17, 2019 Jo tikrai taisyskles yra taisykles pirma tu duok įspėjimus o ne iškart mute dėk Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Kovo 17, 2019 22 hours ago, Nerka said: Tu bl vistiek nesupranti kad negali det iskart mute turi pirmiau yspet zmonem kad nedarytu to bl tai vaikas negaliu tu pirma paklausk ir tada tik duok tuos savo mute ir sieptai yra toke taisykle man sake preziuretojas kad jaigu yra daugiau negu 15 zmoniu gali junkt muzika bet turi but 85% taip tai bisky raminkis teisinguolis bl atsirado negaliu bl tai mane nervuoje kai tu nusiperka speca ir nezino ka daro Jis nieko neturi ispejineti ar klausimeti , taisyklese neparasyta prie jokios taisykles zaidejams kad bus ispejimas Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nerka 24 Parašė Kovo 18, 2019 (redaguota) As suprantu apie ka tu bet buvo toks dalykas kad admin buvo ir jis padare muzikos vote ir buvo 80% ir dar nebuvo 15 tai as liedau ir nepastebejau jau kad buvo daugiau negu 15+ as apie tai jis galejo mane ispeti nes as pamirsau as neatkreipiau demesio y playeriu skaiciu Redaguota Kovo 18, 2019 Nerka Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Kovo 20, 2019 Blmb tau dave 30 min mute , praejo jau 4 dienos nuo tai kai gavai mute , tsg uzmirsk sita tema ir vsioa Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites