Robis 0 Parašė Sausio 10 Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/id/robishatoj/ • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Siandien apie 18:00+- Inferno Public • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Vericas • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Parasiau kazka tiksliai nebeatsimenu, isvadino mane durneliu adminas o as parasiau "taigi duxas isvesiu as tave i uzbekictano borderi" taip suprantu as ji pavadinau duxu - bet jis pirmas mane durneliu isvadino kas nedera adminui ir tikrai nemutinti 300000 minutes. ĮRODYMAI: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Vericas 8 Parašė Sausio 11 Ai tai tik mane 'duxu' pavadinai ne puse servo ? bazara ivaldes buvai masofkei, o dabar forume verkia del mute ir kur gi ta logika Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Meškėnas 30 Parašė Sausio 11 a tai tu toks Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Robis 0 Parašė Sausio 12 On 1/11/2024 at 2:28 PM, VerTi"Cas said: Ai tai tik mane 'duxu' pavadinai ne puse servo ? bazara ivaldes buvai masofkei, o dabar forume verkia del mute ir kur gi ta logika numesk video medziaga pupa jeigu taip jau sakai, neturetu kilti problemu realiai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Vericas 8 Parašė Sausio 15 Anyways nemutinu uz nieka siaip sau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites