coolmeskis 2 Parašė Vasario 21, 2019 (redaguota) Siandien mano altas pavadinimu Civilis is fun multigames servo gavo bana. Bana dave DrabberMaple765 irodymu jokiu neatsiunte nors jam simta kartu rasiau, galiausiai nusprendziau nueiti pas ji su mainu, man nuejus jis mane ignoravo, taip pat jam irodziau kad turiu 988valandas ant csgo. Vimo serveriuose jau 2metus su puse esu taigi tikiuosi, kad sitas nesusipratimas bus istaisytas Redaguota Vasario 21, 2019 coolmeskis Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Vasario 21, 2019 5 valandas prieš , coolmeskis said: Siandien mano altas pavadinimu Civilis is fun multigames servo gavo bana. Bana dave DrabberMaple765 irodymu jokiu neatsiunte nors jam simta kartu rasiau, galiausiai nusprendziau nueiti pas ji su mainu, man nuejus jis mane ignoravo, taip pat jam irodziau kad turiu 988valandas ant csgo. Vimo serveriuose jau 2metus su puse esu taigi tikiuosi, kad sitas nesusipratimas bus istaisytas Tai dabar man paaiskink, turi main acc, bet zaidi su free? Ir koks to tikslas? Mano manymu tiesiog bijai gauti VAC bana ant main acc. 🙂 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
coolmeskis 2 Parašė Vasario 21, 2019 34 minutes ago, Sparta said: Tai dabar man paaiskink, turi main acc, bet zaidi su free? Ir koks to tikslas? Mano manymu tiesiog bijai gauti VAC bana ant main acc. 🙂 isme tame kad as jau kelis menesius nezaidziu, bet zaidzia mano pusbrolis jis pirma zaide ant mano account, bet kadangi as nebuvau pro, o jis labai gerai pramoko losti, jei jis butu su mano acces nuejes i serva butu gaves bana uz tai kad per gerai zaidzia nes as taip gerai nezaisdavau, tad jis sugalvojo pasivadinti profo name ir taip viskas prasidejo 4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Vasario 21, 2019 19 minutes ago, coolmeskis said: isme tame kad as jau kelis menesius nezaidziu, bet zaidzia mano pusbrolis jis pirma zaide ant mano account, bet kadangi as nebuvau pro, o jis labai gerai pramoko losti, jei jis butu su mano acces nuejes i serva butu gaves bana uz tai kad per gerai zaidzia nes as taip gerai nezaisdavau, tad jis sugalvojo pasivadinti profo name ir taip viskas prasidejo Geresnio atmazo negirdėjas :DDDDDDDDDDD Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 21, 2019 10 uz kurybinguma. Gali kandidatuot i seima 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Vasario 21, 2019 Seniai girdejau sita istorija 😁 Pritariu Dotui, 10 uz kuribinguma. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Vasario 21, 2019 2 hours ago, Sparta said: Seniai girdejau sita istorija 😁 Pritariu Dotui, 10 uz kuribinguma. 😂😂 1 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites