One Advil? Getouttahere 0 Parašė Sausio 18, 2022 Kodel man raso unranked nors ir kiek mepu pereinu, nesvarbu taskus renku group 3 kartais group1 kaip unranked taip unranked. Jau erzina, ar galit mane tiesiog nuresetint? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
twitch.tv/Confusas 16 Parašė Sausio 18, 2022 Priklausomai kiek surinkai, nors as per kokes 5h pakeliau is unranked jai baigei kokius 3-4map gavai po 100 points greit ir nepakils Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
One Advil? Getouttahere 0 Parašė Sausio 19, 2022 20 hours ago, twitch.tv/Confusas said: Priklausomai kiek surinkai, nors as per kokes 5h pakeliau is unranked jai baigei kokius 3-4map gavai po 100 points greit ir nepakils ne ne,as ten chate uzmaciau kad gali title pasikeist ar ten spalva tai kazka prispaudinejau ir dabar noreciau kad man nuresetintu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
twitch.tv/Confusas 16 Parašė Sausio 19, 2022 6 hours ago, One Advil? Getouttahere said: ne ne,as ten chate uzmaciau kad gali title pasikeist ar ten spalva tai kazka prispaudinejau ir dabar noreciau kad man nuresetintu Gi cia vip nesamone kad gali keist taip kaip keitei kai irasiai kazka palik tuscia sm_customtitle " " jai neklystu ir nebebus to custom rodis tikra Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites