sm1le 0 Parašė Birželio 28, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/xDm1le/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? 19.02 jb_fortify_v2-2 VIMO JAILBREAK• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? nežinau• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? keli ytartinai "taisykles pažeidžiantys" momentai kuriuos pakokmentuosiu 1. 0.27 - netyčinis nužudymas dėl nežinojimo tazerio pilno veikimo 😕 atlyginta next round free diena 2. 2.41 - nevygdę komandos 'susišaldyti' pradėjo judeti man nepasakius "GO" komanda buvo pilnai suformuota prieš tai 3. 7.26 - tai nėra beitinimas kadangi aš stovėjau savo pozicijoj į kurią kalinį atvedė vadas dėl nežinojimo kaip vesti žaidimą. todėl šia situacija negalima pavadinti trugdymas vesti dienos kadangi į kilusius klausimus iš pradžių buvau nusiteikes padėti vardenui bet dėl jo "agresijos" į mano pusę jis pradėjo neadekvačiai elgtis. laikau tai jo klaida.4 4. 9.52 - nelaikau tai free kill kadangi kalinys buvo nutaikęs sprogstamą ginklą į mentų pusę ( IŠTRAUKĘS GRANATOS ŽIEDĄ ) kas leidžia be perspėjimo nušauti kaliny. taisykliu 24 berods punktas... kaip tik vakar skaiciau ir ysiminiau. ir taip granata yra ginklas ponai 🙂ĮRODYMAI: banas buvo išduotas 1440 min pilnas video visos situacijos 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Thommy 41 Parašė Birželio 30, 2021 tenai tave neuzbanino o iskickino i have good gaming chair buvau tuo metu dar serve Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites