★ Rimtaz Kentaz ★ 0 Parašė Balandžio 30, 2021 (redaguota) https://steamcommunity.com/profiles/76561199037914479/ Nubaudė apie 19:30 2021/04/30 mapas ten kur būna fly_pool ar kaip ten Admin kuris nelabai pamenu mane kažkas spectatino buvo tik žinau kad daug ( [ ] < > ) As stovėjau kur yra tas veidrodis pool mape ieškojau knife koki usidet nauja combo nes jau atsibodo falaction knife ir besikeičianti išgirdau kaip garsiai man iš dešinės atbėgą žmogus tai aš iškart išjungiau lentelę su 9 ir taikiausi link tos pusės iš kur jis atbeginėjo (Pataikiau head shota) ir pradėjau keistis knife toliau ir iššoko lentelę kad pernamently banned from vimo ar kaip ten Redaguota Balandžio 30, 2021 ★ Rimtaz Kentaz ★ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Rimtaz Kentaz ★ 0 Parašė Balandžio 30, 2021 (redaguota) (Deagle only) fy_pool_day_vim man rodos Ir tikslus žmogus kas banino jei neklystu buvo --->>>[]aVa[]<<<--- Nerašiau tu s raidžių skliaustuose nes pakeičia jo vardą nubraukia aVa Redaguota Balandžio 30, 2021 ★ Rimtaz Kentaz ★ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites