Icebig 0 Parašė Kovo 6, 2021 ,, FREE BAN '' • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/fantomas2015/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Šiandien apie 14:00 am_redline_vim EU/LT >>1v1 Arena 128T #1• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?CC• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Šiandien , apie 14:00 buvau ne už ką užbanintas Superadmino. '' CC .. Priešistorė : Užėjau vos į serverį ir gavau iš karto ban nuo ,,CC'' Su priežastimi AIMBOT Lenght : Permanent . aš toks galvoju pala pala aš jug čytų niekados ne naudoju 🙂 > Prašau peržiūrėti video ir nubausti poną CC nes , jau antras kasiakas ir ant manes to pačio žmogaus. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
zukki 12 Parašė Kovo 6, 2021 atbanintas, sėkmės žaidime. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Icebig 0 Parašė Kovo 7, 2021 On 2021-03-06 at 16:39, zukki said: atbanintas, sėkmės žaidime. Ačiū jums labai . Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites