Maksim:D 2 Parašė Sausio 30, 2021 man banas uz tai kad nepaziurejiou chiterio pas man pirktas admisa as neprivalou kekvieno ziureti/ fri bana gavou kas per huinia 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Sausio 30, 2021 Tai jei tu neprivalai kiekvieno žiūrėti, tai tu ir nebanink. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Maksim:D 2 Parašė Sausio 30, 2021 as nieko nenoriu izist bet Donce netinka i priziuretojius normalei demo neziuri 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
--->>>[S]aVa[S]<<<--- 35 Parašė Sausio 30, 2021 Dar vienas pasiūlymas, jei rašai į forumą rašyk pagarbiau ir visiem suprantama kalba 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Donce 12 Parašė Sausio 30, 2021 Visu pirma demo pirmą kartą ne aš žiūrėjau, o Erniux'as, kai tu man paskambinai tada ir nuėjau pažiūrėt ar ten tikrai taip buvo, kaip tu man per discord pokalbi ir sakei. Tad atsakymą aš tau parašiau discord'e. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nepasimesk 25 Parašė Sausio 30, 2021 Tau nei vienas prižiūrėtojas nemoka demo žiūrėt, bet ne pirmą kartą jau esi nubaustas dėl savo free banų. Jei pats ne esi užtikrintas, kad žaidėjas cheatiną - tiesiog pasikviesk support'us,prižiūrėtojus, kad jie patikrintu ir nereiks vėliau likt nubaustam. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites