frostNadeN 0 Parašė Liepos 16, 2020 Jusu Nick bei nuorada į steam profili - https://steamcommunity.com/id/frostNadeN/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - awp, dabar jau jokiam serveryje negaliu žaistiKuris admin nubaude (jeigu žinote) - consoleKokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Bandžiau prisijungti, ir paskui rašė man, kad užbanino dėl duplicate account, nors tik vienintelį steam acc turiu, paskui po kiek laiko palaukius man jau kitą lentutę išmeta, kad banintas esu.- ĮRODYMAI - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip konfliktą bei iškilusias problemas išspręstume 10x greičiau ir be papildomų rupesčių. PVZ: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
frostNadeN 0 Parašė Liepos 16, 2020 Prieš kelis mėnesius irgi ta pati situacija buvo, bet tada jau gavau perm baną. Nėjau dar aiškintis (vistiek kito steam acc neturėjau) , nepirkau unban nieko, ir po kiek laiko atbanino kažkas. Lyg toks jausmas, kad kažkas random banina. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites