Aure 0 Parašė Balandžio 22, 2020 (redaguota) 04.23diena apie 01:12valanda gavau gaga už nieką . Uzgagino rQyal Adminas. Redaguota Balandžio 22, 2020 Aure Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Balandžio 23, 2020 Pažiurėsiu demo vėliau. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Balandžio 23, 2020 Labas, peržiurėjau visą demo. Silence gavai todėl, kad papraščiausiai visus užknisai su savo juokeliais. Galėjai suprast, kad tavo tie prikolai ne visiem buvo juokingi. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Aure 0 Parašė Balandžio 23, 2020 Kokie dar juokeliai? Tiesiog atėjo Gilė į serva ir Uh pradėjo pizdavot mane ir aš td pasakiau kad nebeciesintu tos Gilės ir pasikvietė admina, adminas atėjo ir Uh pasakė kad mane uzmutintu kad nėra man. 15xd ir fsio Gaga gavau, nebuvo jokio perspėjimo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Pawel 32 Parašė Balandžio 23, 2020 (redaguota) Mačiau pats kaip ten viskas buvo. Adminui parašysiu ir paaiškinsiu, kad prieš kažkam duodant kokia nors bausmę duotų įspėjimą ir įsigilintų į situacija. Edit: P.S silence terminas pasibaigęs nėra ko nervuotis 🙂 Redaguota Balandžio 23, 2020 Pawel Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites