Jump to content

dynmall

Narys
  • Turinio skaičius

    25
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

7

Apie dynmall

  • Rankas
    Pažengęs Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, nuoroda į jūsų steam profilį bei jūsų Discord'as. dynmall ; 14 ; https://steamcommunity.com/profiles/76561198263853360/ ; dynmall#2004 2. Ar mokate JailBreak taisykles? Taip 3. Ar turite gerai veikiantį mikrafoną? Taip 4. Wardeno tikslas ne "pasifraginti", o pravesti įdomias dienas. Papasakokite kuo būtų jūsų dienos įdomios. Mano manymu įdomios dienos gaunasi, kai jos tampa laisvesnės (duodamos nesudėtingos komandos, labiau atleidžiama už klaidas, žaidžiame ne reakcijas, o bėgam prie minigames, dažnai pajuokaujama). Tokias dienas ir stengiuosi vesti.
  2. Thanks, dėkui už effort
  3. dynmall

    Vardo keitimas

    Hey, kyla klausimas ar forume galima pasikeisti vardą, nes ig esu dynmall ir gana painu daros susigaudyti forumo vartotojams
  4. Taigi, jb_mountaincraft_v6 map'e Laikas: apie 11:50, raundas: 12 žaidėjas: Kurumi Situacija tokia, kad žaidėjas pabėgo į gunroomą, o Kurumi, kuris buvo mentuose ėjo jo gaudyt. Kalinys campino gunroome, o Kurumi laukė. Bet kai teroristas pradėjo judėt Kurumi laipsniškai atsitraukė, ir palaukė kol išeis iš gunroomo ir nušovė. Kai jį call out'ino, Kurumi iš serverio pabėgo. Na, sunku paaiškint, geriau demo pažiūrėt.
  5. dynmall

    Neteisingas ban

    Buvau serve, kartu žaidžiau. Tikrai matėsi triggerbot, galbūt wh. Kaip ir Kasharui buvo akivaizdu.
  6. dynmall

    Skinų tradinimas

    Sveiki, gal kas trade'intų Pedo Bear skiną (7 dienos) į kitą. Labiausiai norėčiau Heavy ar Trump. 😀😀
  7. Na, pačiai parduotuvei parduoti negali, nebent parduotum kitiem žaidėjams, kaip dauguma daro.
  8. Ngl teleportacijos, speedai, papildomos gyvybės, regeneracijos, prisikėlimas neatrodo balanced 🤔. Čia rimtai? nes reikia eit grajint tada 😁
  9. Sveiki, klausimas. Ar per slėpynes bus nuimtos klasės, leidžiančios būti mažiau matomam, ar kitos klasės, per užduotis galinčios suteikti pranašumą. Sekmės.
  10. Map'as : jb_cavern_v1b Laikas: apie 15:15 Freekilino, be duodamos free dienos: Kažkoks užsienietis ivan052108 ir Lietuvis, kuris visai nesigaudė - TT20.Durantas. Jau net kraujas verda. 😄
  11. dynmall

    Free ct ban

    Su policininku įdomiau, kaliniai irgi norėjo, kad likčiau (rašė į chat'ą praeitame mape). Taigi, negerai padariau, bet nemanot, kad permanent ban'as yra per smarkiai sureguota?
  12. dynmall

    Free ct ban

    jzs tai jei neturi mikrofono tai freeday būna ir viskas. Taisyklėse neparašyta neturi mikrofono - ban, rašoma, kad įsigalioja freeday.
  13. dynmall

    Free ct ban

    Cituoju: CT privalo turėti mikrofoną! (Kitaip įsigalioja Freeday). Tai ir dariau freeday visada.
×
×
  • Create New...