Jump to content
Nrt

Atsikeliu, banas

Recommended Posts

https://steamcommunity.com/id/tradeban76561198997480707/

Tai taip, prisicheatines pas mus, tada gaves vaca negali tesiog pakeist paskyra ir zaist lyg niekur nieko, uz tai reik atsakyti. Banas ne perm tik 6 menesiam.

Visada gali rastelt owneriui bullzai i discorda ir pasitart del unban issipirkimo Bullzai#0652

Ar dar klausimu turi ar galim rakint tema?

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

dekui uz info labai padejote :DDDDDD, galima info ar dar ka ka tu cia kalbi ?

 

  • Kek 3

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Taigi irodymus pateikiau su nuoroda tavo main steam paskyros. Demo automatiskai tampa nereikalingas sioje situacijoje :D.

Nelabai suprantu kokias tu cia pretenzijas reiski, turetum visgi suprast kad dabar esi ir bent metus busi zemiau paprasto zaidejo/zmogaus, nes pasirinkai toki kelia, but cheateriu, gadint kitiem zaidima, varyti zmones is csgo i kitus zaidimus tik tam, nes turi inferioty kompleksa ir bandai ji uzpilditi cheatu ir kitu programu pagalba, vietoj skyres laiko ir pastangu tobulet saziningu keliu.

Tikrai nesirosiu skirt savo arba mano priziuretoju/pagalbos laika ir verst jos ziuret bereiksmi demo, kai viska matai savo main paskyroje. Ju laikas man svarbesnis.
Sprendziant is naglumo, galimai net antros stadijos cheaterio nepaseikiai - kai cheatas supranta kad yra siuksliukas kuris gadina zaidima ir yra parazitas. Tu dar pirmoje stadijoje, net nepripazysti to ir manai kad darai kazka gero, normalaus. Deje. Tema ir diskusijos cia prie nieko neprives tik bereiksmiu diskusiju, tad rakinu, gali rastelt bullzajui i pm, discorda palikau. Taipogi jei turi pykciu gali jos isreikst man i pm, pazadu paskaityt. Sekmes gyjant.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Guest
Ši tema yra užrakinta.

×
×
  • Create New...