Jump to content
Boh

false banas

Recommended Posts

Manau puikiai zinai uz ka gavai bana, buvai pereportintas keliu zaideju, uzkliuvai jiem del prefire'u, idemiai perziurejau ir galiu pasakyt tik tiek kad prisicheatinai, turi pilna teise prasyt priziuretoju kad perziuretu demo, mano nuomone sansai kad gausi unbana yra maximaliai mazi, tarp kitko jeigu nori pacheatint yra tam tikri servai nesunkiai prieinami tokiem tarakonam kaip tu, musu serve siuksles issisluoja labai greit.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

"blet" ne vodus o savo main paskyra pateik. Gi pasikartosiu. Zmones su 22h taip nezaidzia, jie yra naujokai ir nemokantis net pliuse buti. Pagal tavo zaidima galiu matyti kad cia ne pirma tavo paskyra, tad laukiu kol pateiksi main.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

@Boh jeigu jau keli demo, malonek ikelt visa, ir kodel irase judi visiskai kitaip nei paciam zaidime ? nes trukinejai i sonus lyg koks spin botas, prie to pacio Kokosas minejo jog tarpais tu slidinejai, paaiskink ?

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

toks formatas isejo is nvidia shadow play, 5min nustatyta taip ir suprantama kad neuzimtu daug vietos, ilgesni video pradeda curraptint, neslidiniejiu as niekur per voda

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Ryt demo nuo pradziu perziures ir isaiskins, o flickerinimai tavo aiskiai matesi, dar toj vietoj ant 4:15 flickerinai i desine ir pradejai begt, idomu kodel tavo irase to nerodo.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Man tas tavo screenshot'as iš "Part.LT" jokios naudos, nes nerodo kada darytas ss, nei laiko, o fotkint galėjai bet kada, nes dabar daleiskim ant to account'o "Main'o" Gali "sėdėt" VAC pvz. (Kaip pavyzdį paėmiau) Nepatogiau mums geriau numesti jo link'ą negu čia "terliotis" su savo screenshot'ais ir t.t. Ar jau ant tiek privatus tas tavo main'as yra? O ir žodynas ne iš 'švelnūjų" nereiktų dar ir dėl jo susimąstyt jei nori čia žaisti be bausmių?
 

2020-07-28 22:37:28 kurwa lyskit is servo. VIMO.LT| 1v1 Arena #1 128T !ws !gloves am_inferno_middle_dolnma
2020-07-29 00:43:07 rtv zertvos. VIMO.LT| 1v1 Arena #1 128T !ws !gloves am_fg_rob_a_32


Čia tik dalį paėmiau iš tavo žodyno plataus :D 

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Labai abejoju, kad gausi unban'a nes esi ir man uzkliuves. Nebaninau taves nes leidau tai padaryti labiau patyrusiem administratoriam ir pasirodo, kad ne man vienam fishy buvai. Keisciausia budavo , kad pries mane arenoj losdavai kaip GE su savo insane flick'ais. Tiks iseidavau taves pa'spec'tint iskart gamesense ir aim'as krenta iki silverio .

Btw, jeigu jau numeti savo "main'a" tai bent atprivatink valandas. Ar taip sunku suprasti, kad to ir yra prasoma , kad patikrinti tavo steam'a? O netgi tie tavo comentarai taip pat manau prie tavo unban'o tikrai neprisides. https://imgur.com/a/2TMsiLE

gl

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...